În urma unei sesizări primite la 112, pompierii intervin la această oră într-un bloc de pe Aleea Apusului din Ștefănești, județul Argeș.

Pompierii au folosit autoscara și au intrat pe fereastra dormitorului locuinței indicate, la etajul trei. În interior au găsit un bărbat, în vârstă de 64 de ani, fără suflare.

Echipajul de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Argeș sosit la fața locului nu a putut face altceva decât să constate decesul.

Tot în această dimineață, un alt bărbat, de 59 de ani, a fost găsit, de asemenea, decedat în apartamentul său, situat la parterul unui bloc de pe strada Liviu Rebreanu din cartierul piteștean Găvana. „Pompierii de la Detașamentul Pitești, alături de un echipaj SAJ, au fost solicitați să intervină în municipiul Pitești, pe strada Liviu Rebreanu, pentru deblocarea ușii unui apartament situat la parterul unui bloc, în care era posibil ca o persoană să aibă nevoie de ajutor. S-a pătruns în locuință pe geamul de la bucătărie, iar în interior a fost găsit un bărbat, pentru care, din păcate, nu s-a mai putut face nimic”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

În ambele cazuri, decesele au avut cauze naturale.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *