Compania Alois Müller GmbH & Co.KG efectuează rechemarea produsului Müller Vegan Mousse Desert de spumă de ciocolată pe bază de cremă de nuci de cocos (2 x 70 g), anunță Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

Motivul retragerii: din cauza unei erori tehnice de producție, a fost introdusă o proteină din lapte care nu era destinată produsului finit. Acest lucru poate duce la posibile reacții alergice la persoanele care suferă de o alergie la proteinele din lapte. Pentru persoanele care nu suferă de alergie la proteina din lapte, mousse-ul este potrivit pentru consum fără restricții.

Persoanele care au achiziționat acest produs și care suferă de alergii sunt rugate să nu îl consume și să îl returneze în magazinele din care l-au cumpărat. Vor primi înapoi contravaloarea lui. Prezentarea bonului fiscal nu este necesară.

Sunt afectate loturile care au ca termene de expirare datele de 13 și 27 mai 2023.

În județul Argeș, produse din loturile respective au fost la comercializare în hipermarketurile Auchan Găvana, Auchan Bradu și Carrefour Pitești și în următoarele magazine Kaufland: Curtea de Argeș, Pitești-Războieni, Pitești-Găvana și Câmpulung.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *