Update, ora 13:10

Poliția Argeș: „Un bărbat de 33 de ani din Ștefănești, în timp ce conducea o autoutilitară, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, la trecerea la nivel cu calea ferată simplă, fără bariere, semnalizată corespunzător, din Zigoneni-Băiculești, a intrat în coliziune cu un tren personal condus pe ruta Pitești-Curtea de Argeș.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoutilitarei, care a fost transportat la spital.

Atât conducătorul auto, cât și mecanicul de locomotivă au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

Trenul a fost avariat, iar călătorii și-au continuat deplasarea cu alte mijloace de transport.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt preluate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc”. 

Update, ora 12:40

ISU Argeș: „La momentul producerii evenimentului în tren se aflau zece persoane, niciuna dinte acestea neavând nevoie de îngrijiri medicale. Pompierii au acționat pentru eliberarea căii ferate, cu ajutorul accesoriilor pentru descarcerare din dotarea autospecialei”.

Update, ora 11:25 

Șoferul autoutilitarei a suferit un traumatism cranio-cerebral. A fost preluat de ambulanțieri și va fi transportat la spital.

Știrea inițială, ora 11:15

Accident cu puțin timp în urmă, în județul Argeș: un tren a lovit o autoutilitară, cu număr de Vâlcea, a firmei de curierat GLS la trecerea la nivel cu calea ferată de la Băiculești, Zigoneni.

La fața locului intervin pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș cu o autospecială, un echipaj SMURD de prim-ajutor calificat și un altul de la Serviciul de Ambulanță Județean. Vom reveni cu amănunte.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *