Un tânăr în vârstă de 25 de ani din Târnăveni, județul Mureș, dat dispărut în urmă cu 9 ani a fost găsit în Câmpulung, județul Argeș, de o patrulă de jandarmi.

Bărbatul, care era pe o stradă din municipiul Câmpulung în noaptea de 23 spre 24 ianuarie 2024, le-a atras atenția jandarmilor care se aflau în serviciul de patrulare, având în vedere frigul de afară și faptul că părea o persoană fără adăpost.

Ca urmare a legitimării sale și a verficării în bazele de date, jandarmii au constatat că tânărul are emisă pe numele lui o alertă de dispariție încă din anul 2015.

Le-a spus jandarmilor că în toți acești ani a trăit și a lucrat la o stână din județul Argeș, de la care a plecat, însă, în aceste zile, rămânând fără adăpost.

După întocmirea documentelor, acesta a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung pentru evaluarea stării de sănătate și apoi la un centru pentru persoane fără adăpost, acolo unde a înnoptat.

Pentru că bărbatul este tocmai din județul Mureș și pentru că nu avea posibilități materiale să ajungă până acasă, azi-dimineață trei jandarmi argeșeni, aflați în timpul lor liber, l-au dus pe bărbat până la domiciliu său din Târnăveni cu o mașină. Acolo, în fața sediului Poliției Târnăveni, s-a revăzut cu mama lui:

Tânărul a primit de la mama sa vestea că, în perioada în care el a fost dat dispărut, tatăl lui a decedat.

Cât despre motivul care l-a determinat să plece de acasă acum 9 ani, când era minor, Jandarmeria Argeș precizează pentru Pitești 24: „Colegii noștri au luat legătura cu Poliția din Târnăveni și mai departe se ocupă dânșii”.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *