Update, ora 17:20

Tot duminică, în jurul orei 21:00, același individ a fost prins și de polițiști încălcând din nou măsura arestului la domiciliu. De altfel, câmpulungeanul nu se află la primele „evadări”: a fugit din arestul la domiciliu și pe 28 august și 15 septembrie.

„Pentru fiecare dintre situațiile de încălcare a măsurii arestului la domiciliu a fost întocmit dosar penal (…) și sesizată Judecătoria Câmpulung, cu propunere de înlocuire a măsurii preventive a arestului la domiciliu”, anunță Poliția Argeș.

După fapta sa pentru care este cercetat, comisă în aprilie anul acesta, bărbatul a primit control judiciar pentru 60 de zile. Nu a respectat nici condițiile impuse prin control judiciar, iar în iunie a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. A urmat arestul la domiciliu, măsură pe care, după cum se vede, nici pe aceasta nu o respectă.

Știrea inițială, ora 11:35

Un bărbat din Câmpulung în vârstă de 24 de ani arestat la domiciliu a fost prins duminică, 17 septembrie, de jandarmi în timp ce încălca măsura arestului.

Individul le-a atras atenția jandarmilor deoarece consuma băuturi alcoolice într-un loc public din municipiul Câmpulung. În urma verificărilor în baza de date, s-a constatat că figurează în arest la domiciliu din data de 10 august 2023.

Bărbatul a fost dus la sediul Poliției Câmpulung în vederea întocmirii documentelor pentru săvârșirea infracțiunii de evadare. Potrivit legii, „evadarea din starea legală de reţinere sau de deţinere se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani”.

Câmpulungeanul fusese plasat în arest la domiciliu într-un dosar penal în care este cercetat pentru distrugere prin incendiere, faptă pentru care riscă închisoare de la 2 la 7 ani. În primăvara acestui an a dat foc mai multor bunuri din apartamentul din Câmpulung în care locuia. (Foto: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *