Primăria Pitești anunță organizarea unei noi ediții a concursului „Cea mai frumoasă și cea mai curată asociație de proprietari din municipiu”.

La competiție pot participa asociațiile de proprietari din Pitești care nu au restanțe mai vechi de 30 de zile către furnizorii de utilități și care au cont bancar.

„Asociațiile de proprietari care au fost declarate câștigătoare în anii precedenți pot participa la concurs numai în situația în care fac dovada că au efectuat lucrări semnificative în condominiu de la data premierii și până în prezent. În acest sens, asociațiile interesate vor anexa la cererea de înscriere documentele justificative ale lucrărilor efectuate”, se precizează în proiectul de hotărâre pentru organizarea ediției din acest an a concursului, proiect care va fi supus dezbaterii și votului în ședința ordinară în plen de joi, 28 martie 2024, a Consiliului Local Pitești.

Înscrierile se vor face în perioada 1-19 aprilie inclusiv la Registratura Primăriei Pitești, concursul urmând să se desfășoare între 1 aprilie și 17 mai 2024.

Valoarea premiilor și componența nominală a comisiei care va juriza vor fi stabilite prin dispoziție a primarului. Din comisie vor face parte reprezentanți ai Primăriei și ai SC Salpitflor Green SA.

Vor fi acordate 11 premii: 1 premiu pentru cea mai frumoasă și cea mai curată asociație de proprietari din întreg Piteștiul și câte un premiu pentru fiecare cartier (Găvana împreună cu zona Gârlei și bulevardul Nicolae Bălcescu, Trivale și Mărășești, Banat și Exercițiu, Craiovei, Războieni, Prundu și Frații Golești, Tudor Vladimirescu, Popa Șapcă, zona Centru împreună cu zona Calea București și Livezilor și, respectiv, zona Nord și Eremia Grigorescu).

Asociațiile de proprietari câștigătoare vor fi premiate cu ocazia Zilelor Municipiului Pitești.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *