Prefectul județului Argeș, Radu Perianu, a comunicat cu puțin timp în urmă situația calității aerului în urma degajărilor mari de fum provocate de incendiul izbucnit aseară la depozitul de solvenți din zona Arpechim, în spatele centrului comercial Metro.

„Autolaboratorul mobil de monitorizare a calității aerului amplasat aseară la circa 700 de metri de locul incendiului a transmis în această dimineață datele înregistrate pe parcursul nopții în intervalul orar 02:00-06:00.

Măsurătorile ne confirmă că, la acest moment, nu există motive de îngrijorare, calitatea aerului fiind, chiar și în apropierea locației incendiului, în parametrii normali.

De asemenea, stațiile fixe de monitorizare a calității aerului ne arată că, în continuare, calitatea aerului se menține în parametrii normali.

Aceste stații fixe se află în apropiere (Oarja, Pitești), furnizând informațiile actualizate în timp real”, precizează prefectul Radu Perianu.

În această dimineață, la ora 07:00, pompierii încă interveneau pentru stingerea ultimelor focare. Amănunte despre incendiul violent izbucnit aseară, AICI.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.