Cei care vor să obțină permisul de conducere sunt informați că programarea pentru înregistrarea dosarelor de examen se face o singură dată. Programarea poate fi făcută prin intermediul site-ului www.drpciv.ro, la secțiunea “programări online – înregistrare dosar examinare”. Această programare este doar pentru prima prezentare la proba teoretică a examenului de obținere a permisului de conducere. La data programării, dosarul va fi înregistrat în sistemul informatic și va fi făcută fotografia care urmează să fie folosită pe permisul de conducere. Tot în baza acestei programări va fi susținută și proba practică pentru obținerea permisului.

Nu este nevoie de o nouă programare on-line pentru candidații care nu reușesc să treacă de proba teoretică, aceștia putându-se prezenta la sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Argeș după minimum 16 zile, pentru a încerca din nou. De data aceasta, va fi suficient un bon de ordine pentru a susține proba teoretică pentru obținerea permisului de conducere.

Candidații care nu reușesc să treacă de proba practică vor fi reprogramați de către angajații SPCRPCIV Argeș. Fiecare examinator al SPCRPCIV Argeș efectuează până la 14 examinări pe zi, pentru ca reprogramările să fie făcute într-un interval de timp rezonabil.

Pentru evitarea aglomerării la sediul SPCRPCIV Argeș, din Pitești, celor interesați li se recomandă să vină la ora stabilită, în baza programării on-line, nu cu mult mai devreme. De asemenea, pentru păstrarea distanțării fizice și a ordinii, prefectul județului a dispus prezența în zonă, zilnic, a mai multor echipaje de jandarmi.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *