Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a comunicat în această dimineață estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (21 decembrie 2020-3 ianuarie 2021).

Potrivit sursei citate, în ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș, după două zile cu valori termice normale pentru ultima decadă a lunii decembrie, vremea se va încălzi, devenind deosebit de caldă pentru această perioadă din an pe 24 și 25 decembrie, când media temperaturilor maxime va atinge 13 grade, iar cea a minimelor 3…4 grade.

Apoi vremea se va răci, astfel încât în intervalul 26-28 decembrie vor fi, în medie, maxime termice de 2…3 grade și minime în jurul a -3 grade.

Ulterior, până la sfârșitul celor două săptămâni și cu mici oscilații de la o zi la alta, regimul termic va fi mai ridicat decât cel normal, cu o medie a temperaturilor maxime de 5…7 grade și a minimelor de -2…0 grade.

Temporar vor fi precipitații mixte în perioada 25-29 decembrie, în timp ce în restul intervalului de prognoză, pe spații mici și trecător, vor fi posibile burnițe sau ploi slabe.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *