Două dosare penale deschise pentru delapidare au fost finalizate în aceste zile de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș. Autorii vor fi trimiși în judecată de procurorii de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești.

Unul dintre cei doi subiecți este un bărbat de 40 de ani din comuna Moșoaia, la data faptei angajat al unui local. „În două zile distincte, din lunile februarie și aprilie 2022, bărbatul, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, şi-ar fi însuşit din gestiunea localului unde lucra suma de 19.000 de lei și, respectiv, suma de 16.000 de lei, în interesul altei persoane, respectiv un client al localului, care la rândul său le-ar fi cheltuit la jocurile de noroc, producând un prejudiciu de 35.000 de lei”, informează Poliția Argeș.

Celălalt individ anchetat pentru delapidare are 25 de ani și este din comuna Budeasa. Era curier la data faptei. „În două zile distincte din luna mai a anului 2022, bărbatul, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, și-ar fi însușit suma de aproximativ 21.000 de lei, provenită din încasări ca urmare a livrării coletelor către clienți, deși avea obligația să predea aceste sume societății unde lucra”, potrivit sursei citate.

Fiecare dintre cei doi riscă între 2 și 7 ani de închisoare. (Foto: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *