Alexandru Pelici nu mai este antrenorul principal al echipei FC Argeș.

„Clubul FC Argeș anunță oficial că, începând de astăzi, Alexandru Pelici nu va mai continua să ocupe poziția de antrenor principal al echipei noastre. Menționăm, totuși, că lui Alexandru Pelici i se va atribui în perioada imediat următoare o altă funcție în organigrama clubului FC Argeș.

Ne asigurăm suporterii că vom face tot ce ne stă în putință pentru a ne îndeplini obiectivul propus, respectiv revenirea la finele acestui sezon pe prima scenă a fotbalului românesc. Vă mulțumim pentru susținere!”, a anunțat în această seară clubul FC Argeș.

Decizia vine după numai patru etape cu Pelici pe banca tehnică a lui FC Argeș în Liga a II-a și după ce astăzi piteștenii au pierdut „acasă” cu 2-0 partida cu Chindia Târgoviște.

Amintim că Alexandru Pelici fusese numit antrenor principal al lui FC Argeș în luna iunie a acestui an, în locul lui Bogdan Argeș Vintilă, având ca obiectiv asumat prin contract revenirea/promovarea echipei în Liga I la finalul acestui sezon.

Rămâne de văzut cine va fi numit antrenor principal în locul lui Pelici. (Sursă foto: Facebook | Fotbal Club Argeș Pitești)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *