Update, ora 14:05

Accidentul a avut loc pe trecerea de pietoni. Șoferul are 57 de ani și este din comuna argeșeană Bălilești. Polițiștii rutieri au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Biroul de presă al Poliției Argeș precizează: „Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș a rezultat că un bărbat de 57 de ani din Bălilești care conducea un autoturism pe DN 73, din direcția Câmpulung către Pitești, în împrejurări care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, a accidentat mortal o femeie de 60 de ani din Mărăcineni, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”.

Update, ora 12:40

Din păcate, manevrele de resuscitare nu au dat rezultat. A fost declarat decesul femeii, care avea 60 de ani și era din Mărăcineni.

Știrea inițială, ora 11:45

Un grav accident de circulație s-a produs cu puțin timp în urmă în Mărăcineni, pe DN 73. O femeie, pieton, a fost lovită de o mașină. La fața locului sunt două echipaje de ambulanță. Victimei i se fac manevre de resuscitare.

Un echipaj de la Serviciul Rutier Argeș a ajuns, de asemenea, la locul accidentului. Vom reveni cu amănunte.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.