Un motociclist în vârstă de 41 de ani din București a suferit răni grave într-un accident de circulație care s-a produs astăzi, în jurul orei 14:30, pe DN 7C, în comuna argeșeană Corbeni.

„Polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș au stabilit că motociclistul – care conducea dinspre Curtea de Argeș – a pătruns pe contrasens, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor. Pe contrasens a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie de 39 de ani din județul Galați.

Motociclistul a fost grav rănit (multiple contuzii), iar pasagera de pe motocicletă, o femeie de 42 de ani tot din București, a fost rănită ușor. Ambii au fost transportați la spital”, ne informează Serviciul Rutier Argeș.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Aproape concomitent cu acest eveniment rutier, un alt accident de motocicletă a avut loc astăzi în Argeș, pe DN 73, în comuna Mihăești, pe sensul de mers către Câmpulung. Motociclistul – un bărbat de 53 de ani din Câmpulung Muscel – a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil.

„Motociclistul a fost preluat – inconștient – de echipajele medicale”, ne precizează Serviciul Rutier Argeș. Polițiștii de la Biroul Rutier Câmpulung au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. (Foto principală: Arhivă – descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *