Restricțiile împotriva răspândirii noului coronavirus hotărâte de Guvern sunt din nou contestate în această seară în Pitești. Pentru a treia zi consecutiv.

Ca de obicei, manifestanții s-au adunat în Piața „Vasile Milea” (lângă Prefectură) din centrul municipiului, după care au plecat în marș pe strada Mare (strada Victoriei) către Piața Primăriei și de aici mai departe pe strada Negru Vodă, oprindu-se în fața sediului PNL Argeș. Aici au scandat „Jos Guvernul!”.

O scurtă oprire a fost făcută și la Monumentul Experimentul Pitești, acolo unde protestatarii au scandat „Libertate!”.

Scandările manifestanților l-au vizat, ca în fiecare zi de proteste, mai ales pe Raed Arafat: „Jos Arafat!”. S-a strigat și „Jos măștile!”.

De aici, manifestanții au făcut cale întoarsă spre centrul Piteștiului, flancați de jandarmi, ajungând iar în Piața „Vasile Milea”. O delegație a protestatarilor a fost primită cu puțin timp în urmă de prefectul județului Argeș, Emilia Mateescu.

Până la această oră, nu s-au semnalat incidente. AICI imagini și amănunte din celelalte două zile de proteste în Pitești. Mai precizăm că în această seară a fost protest și în Curtea de Argeș.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *