Doctorul Ion Alexandru Șerban, medic de medicina muncii la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Pitești, a murit.

Anunțul a fost făcut de colegii săi de la SJU: „Cu profund regret anunțăm trecerea în neființă a medicului Șerban Ion Alexandru, specialist în Medicina Muncii în cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești.

(…) Din toamna anului trecut, ca urmare a unor grave probleme familiale, medicul se afla în concediu fără plată. În Săptămâna Mare inima i-a cedat, în urmă rămânând un copil și un tată pe vecie îndoliați.

A fost OM, coleg de excepție și un adevărat profesionist. Conducerea Spitalului Județean de Urgență îi transmite sincere condoleanțe familiei greu încercate. Dumnezeu să vă odihnească în pace, domnule doctor!”.

Născut pe 18 mai 1962 în Câmpulung, Ion Alexandru Șerban i-a călcat pe urme tatălui său, urmând cursurile Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, obținând nota 10 la examenul de diplomă. În perioada 1986-1989 a fost medic stagiar la Spitalul Județean din Pitești, după care a profesat ca medic generalist în localitățile Măicănești, Mozăceni și Bradu. Ulterior, a lucrat în București ca medic secundar de medicina muncii. În anul 1994 a revenit la SJU Pitești, unde a profesat ca medic primar în specialitatea medicina muncii.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *