Marele actor de comedie Alexandru Arșinel a murit în această seară, la vârsta de 83 de ani.

Spitalul Universitar de Urgență din București comunică: „În această seară, marele actor Alexandru Arșinel s-a stins din viață în urma unei lungi suferințe. Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022 în Spitalul Universitar de Urgență București și de o săptămână se afla în secția de Terapie Intensivă. Conducerea Spitalului Universitar de Urgență București transmite condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească!”.

Alexandru Arșinel avea mai multe probleme de sănătate și, pe 15 septembrie, a fost internat la Spitalul Universitar de Urgență din București pentru tratarea unor leziuni de decubit. „Având în vedere istoricul medical și pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă, s-a hotărât ulterior transferarea dumnealui în secția de ATI”, comunica Spitalul Universitar de Urgență din Capitală.

În anul 2013, Alexandru Arșinel a făcut un transplant renal, iar patru ani mai târziu, în 2017, a suferit o operație prin care i-a fost montat un stent pe o arteră a inimii. A suferit și mai multe intervenții la coloană și era diagnosticat cu diabet zaharat și hipertensiune arterială. (Sursă foto: protv.ro)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *