Update, ora 12:15

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș face precizări referitoare la evenimentul rutier care a determinat restricționarea traficului la kilometrul 111 al A1, în Pitești: “Pompierii de la Detașamentul Bradu au intervenit la un accident rutier produs pe A1, la kilometrul 111. A fost vorba de un autoturism care a izbit parapetul de protecție al autostrăzii, iar evenimentul s-a soldat cu 4 peroane rănite.

Cele patru victime aflate în autoturism au fost preluate de paramedicii SMURD și personalul de pe două ambulanțe SAJ, iar pompierii au asigurat zona împotriva izbucnirii unui incendiu.

Nu au fost victime încarcerate, însă cei doi bărbați și cele două femei au ajuns la spital pentru investigați medicale amănunțite.

Echipajul SMURD a preluat un bărbat de 53 de ani, care s-a rănit la față și la mâna stângă”.

Știrea inițială, ora 11:30

Trafic restricționat pe A1, în Pitești. Circulația rutieră este restricționată la această oră pe prima bandă pe autostrada A1, la kilometrul 111, în Pitești, pe sensul de mers către Pitești.

Traficul are de suferit din cauza unui eveniment rutier în urma căruia un autoturism a rămas imobilizat pe suprafața de rulare.

Poliția Rutieră estimează că circulația în zonă va fi reluată în condiții normale peste circa o jumătate de oră (până la ora 12:00).

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *