Candidatul Alianței Dreapta Unită (ADU) pentru fotoliul de primar al Piteștiului, Ionuț Moșteanu, îi îndeamnă pe piteșteni să iasă masiv la vot pe 9 iunie.

„Mai avem puțin până când vom da lupta nu doar pentru prezentul orașului nostru, ci și pentru viitorul lui. Trebuie să facem tot posibilul pentru a obține o victorie istorică duminică, pe 9 iunie.

Fac încă un apel către toți piteștenii: mergeți la vot! Alegerea de duminică este între stagnare și hoție cu PSD și Cristian Gentea și modernizarea Piteștiului cu Dreapta Unită. Este momentul să alegem ce fel de viitor ne dorim.

Piteștiul este un oraș extraordinar, însă a fost ținut pe loc prea mulți ani. Avem tot ce ne trebuie pentru a face un oraș important pe harta României.

Vă mulțumesc pentru încurajările pe care mi le-ați dat pe stradă, pentru fiecare „te susțin” auzit. Vreau să vă asigur că voi fi primarul tuturor piteștenilor începând de pe 9 iunie și ne vom vedea din nou, în cartiere, așa cum v-am obișnuit.

Mai e un singur pas de făcut: vorbește cu prietenii, cu familia, cu toți apropiații tăi și vino la vot. Să facem din ziua de duminică o sărbătoare pentru Pitești. Împreună vom învinge! Alege un Pitești Modern!”, transmite Ionuț Moșteanu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Pitești.

Comandat de Partidul Uniunea Salvați România (parte a Alianței Dreapta Unită USR-PMP-Forța Dreptei) și publicat de Codunas Paul-Mihail Persoană Fizică Autorizată. Cod unic de identificare mandatar financiar: 21240009.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *