În această dimineață, polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. au făcut o percheziție domiciliară în Piteşti. Percheziția, la care au participat și jandarmi, a fost desfășurată pentru destructurarea unei grupări de tip familial specializate în traficul de droguri de risc (cannabis) și în efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Din cercetări a reieșit că, din anul 2018 și până în prezent, trei bărbați (tată și fii), cu vârste cuprinse între 18 și 50 de ani, au vândut în municipiile Pitești și Constanța diverse cantități de droguri de risc și substanțe cu efect psihoactiv.

Potrivit Poliției, în urma percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate aproximativ 15 grame de cannabis, 5 grindere, două țigări confecționate artizanal, 4 comprimate susceptibile a fi droguri de mare risc, un aparat de porționat, două telefoane mobile și două cartele telefonice.

Cei trei, la capătul audierilor care au avut loc la sediul D.I.I.C.O.T. Pitești după percheziții, au fost reținuți pentru 24 de ore.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *