Poliția Locală Pitești ne-a comunicat în urmă cu puțin timp: „Duminică, 21.02.2021, în jurul orei 02:00, la dispeceratul Poliției Locale a fost sesizat faptul că la blocul MS2 din Trivale, pe una dintre scările imobilului, se tulbură liniștea și ordinea publică.

În scurt timp, a intervenit un echipaj al Poliției Locale, la fața locului fiind depistate 3 persoane (una de sex feminin și două de sex masculin – cu vârste de 20, 24 și 25 de ani) care se certau, deranjând astfel liniștea locatarilor. Persoanele în cauză au fost sancționate conform Legii 61/1991.

În cursul dimineții, mai exact la ora 05:10, polițiștii locali au fost chemați din nou la aceeași adresă, deoarece, de această dată, cele 3 persoane încercau să spargă ușa locuinței pe care tot ele o aveau închiriată.

Polițiștii locali ajunși la fața locului au constatat că una dintre persoanele mai sus amintite avea asupra sa și un cuțit, cu care, spunea el, încerca să spargă ușa respectivă. Bărbatul asupra căruia se afla cuțitul a fost imobilizat și s-a luat legătura cu Secția 3 Poliție pentru continuarea cercetărilor”.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *