Polițiștii de investigații criminale din Curtea de Argeș au finalizat ancheta într-un dosar penal complex, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, dosar de proxenetism, camătă și spălarea banilor.

Anchetatorii au stabilit că, în perioada 2014-2017, prin metoda ,,loverboy”, patru bărbați din Curtea de Argeș ar fi determinat patru femei să practice prostituția în mai multe țări din Europa.

Prin această modalitate, cei patru ar fi obținut aproximativ 250.000 de euro și 85.000 de GBP, sume care ulterior ar fi fost investite în achiziţionarea de maşini de lux şi bunuri imobiliare, pentru ascunderea provenienţei ilicite a acestora.

Dosarul a fost înainat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, cu propunere de trimitere în judecată.

În această cauză, pe 4 iulie 2017, în municipiul Curtea de Argeș și în câteva comune limitrofe au fost efectuate nu mai puțin de 32 de percheziții. Peste 20 de indivizi au fost atunci arestați preventiv. Cei 4 bărbați alcătuiesc un al doilea lot de persoane în cazul cărora ancheta a fost finalizată, cu propunere de trimitere în judecată. Întreg dosarul este împărțit în 5 loturi. (Foto: descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *