După recrutare, admitere și parcurgerea unor noțiuni teoretice, a venit vremea ca studenții Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” să se familiarizeze și cu activitățile desfășurate în teren.

În perioada 15 februarie-14 martie anul acesta, 28 de studenți de la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” școlarizați în beneficiul Jandarmeriei Române vor desfășura stagiul de practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș.

Pe durata stagiului de practică, studenții vor participa la toate genurile de misiuni, atât de asigurare și menținere a ordinii publice, cât și de pază și protecție instituțională, cu scopul de a dobândi deprinderile practice specifice activității de jandarm.

Reamintim că în perioada 15-28 februarie 2021 are loc înscrierea candidaților pentru admiterea în instituțiile de învățământ care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne. Cei care vor o carieră militară în Jandarmerie au la dispoziție 400 de locuri la școlile militare de subofițeri “Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani și “Petru Rareș” din Fălticeni (aici amănunte).

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *