Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a dat astăzi publicității estimările de vreme pentru perioada 25 ianuarie-7 februarie 2021.

În primele zile ale intervalului menționat, în județul Argeș temperatura aerului va fi în scădere: media maximelor va tinde de la valori de 8 grade (pe 25 ianuarie) spre aproximativ 2 grade (în perioada 27-29 ianuarie), iar media minimelor va coborî spre -6…-4 grade (în nopțile de 28 și 29 ianuarie).

Ulterior, până pe 1 februarie, vremea se va încălzi treptat: valorile termice diurne vor ajunge în medie la 8…9 grade, iar cele nocturne către medii de 0…2 grade.

Apoi, regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul celor normale specifice perioadei: maxime în medie de 4…6 grade și minime în jurul valorii de -2 grade.

Precipitații pe arii relativ extinse și posibil moderate cantitativ vor fi în jurul datei de 26 ianuarie, precum și în perioada 31 ianuarie-3 februarie, potrivit estimărilor de vreme comunicate astăzi de ANM. În restul intervalului, precipitațiile vor fi slabe, trecătoare și pe spații mai restrânse.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *