Administrația Națională de Meteorologie a comunicat estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni. În județul Argeș, de Paște va fi cald, cu temperaturi pozitive în noaptea de Înviere. Pe de altă parte, în perioada Paștelui nu vor lipsi ploile.

Pe parcursul acestei săptămâni, valorile termice diurne vor avea variații. Media temperaturilor maxime se va situa între 16 și 21 de grade, cu cele mai ridicate valori vineri, 14 aprilie.

Săptămâna viitoare, temperaturile maxime vor fi de 18…19 grade.

În cele două săptămâni, minimele termice vor avea medii cuprinse între 4 și 7 grade, cu cele mai scăzute valori în primele zile ale intervalului.

Probabilitatea de ploaie va fi ridicată în jurul datei de sâmbătă, 15 aprilie, când se vor semnala manifestări specifice instabilității atmosferice și cantități de apă mai însemnate, dar și după data de luni, 17 aprilie, potrivit estimărilor de vreme date publicității de Administrația Națională de Meteorologie.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *