Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a comunicat astăzi estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (29 ianuarie-11 februarie). Pentru regiunea Muntenia și județul Argeș meteorologii anunță o încălzire semnificativă.

Potrivit sursei citate, în primele două zile ale intervalului de prognoză (astăzi și marți, 30 ianuarie) media temperaturilor maxime va fi în jurul a 3 grade și va crește la 6…9 grade pe 31 ianuarie, 1 și 2 februarie.

Încălzirea va fi semnificativă în perioada 3-7 februarie, când maximele vor fi cu mult peste normalul climatologic, cu o medie de 12…15 grade.

Apoi este posibilă o scădere ușoară, spre valori în jurul a 10 grade.

Nopțile vor fi reci până la finalul lunii ianuarie, cu o medie a temperaturilor minime de -7…-3 grade, însă pentru prima decadă a lunii februarie sunt prognozate valori termice pozitive, cuprinse între 0 și 3 grade.

„Sunt posibile precipitații slabe în jurul datei de 2 februarie, iar cu o probabilitate în creștere și după 8 februarie”, informează Administrația Națională de Meteorologie.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *