O amplă acțiune a fost organizată azi dimineață, timp de două ore (între 07:00 și 09:00), de polițiștii argeșeni pe drumurile din întreg județul.

S-au desfășurat verificări „în sistem integrat, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică”, informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

În cele două ore polițiștii din cadrul structurilor rutiere, de ordine publică și transporturi au verificat modul de respectare a normelor rutiere, a transportului de marfă și de material lemnos.

În urma abaterilor constatate, polițiștii au dat aproape 100 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 27.000 de lei, dintre care 55 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

A fost constatată și o infracțiune de conducere sub influența alcoolului. Concret, în Mărăcineni, pe DN 73 Pitești – Câmpulung, a fost depistat un șofer (în vârstă de 41 de ani, din Mioveni), care conducea sub influența băuturilor alcoolice. Argeșeanul s-a ales cu dosar penal.

Au fost reținute 13 permise de conducere: trei pentru consumul de alcool, șapte pentru nerespectarea regimului legal de viteză, două pentru depășiri neregulamentare și unul pentru neoprirea la semnalul polițiștilor. De asemenea, a fost retras și un certificat de înmatriculare.

Polițiștii argeșeni vor avea desfășura acțiuni similare și în perioada următoare.

Distribuie
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihaela Grigorescu
Mai multe în Știri

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *