Update, ora 10:30

„În urma evenimentului au ars în totalitate anexa și bunurile aflate în interiorul acesteia. Totodată, au fost afectate în proporție de aproximativ 30% două autoturisme parcate lângă anexă, s-au degradat panouri sandwich din componența unei hale învecinate și tâmplăria din PVC”, transmite ISU Argeș.

Update, ora 01:00

ISU Argeș informează: „Au fost suplimentate forțele cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor. Au fost mobilizați peste 25 de pompieri de la Detașamentele Pitești, Bradu și Mioveni.

Nu au fost identificate victime.

Incendiul a mai afectat și două autoturisme aflate în fața construcției. În imediata apropiere a spațiului care a ars se afla o altă hală, pompierii reușind să oprească flăcările din propagarea spre interiorul acesteia.

În prezent se lucrează la identificarea, răcirea și stingerea unor posibile focare nestinse de la nivelul panourilor sandwich din care este construită clădirea.

Cauza probabilă este în curs de stabilire”.

Știrea inițială, ora 23:45

Un incendiu a izbucnit în această seară la un service auto (BMVIS Service) din zona CNCD din municipiul Pitești, în apropiere de supermarketul Lidl.

Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum, afectând în special o anexă cu rol administrativ, dar și o parte din service.

La fața locului acționează pompierii, cu trei autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o autospecială CBRN. A ajuns și o ambulanță SMURD. Vom reveni cu amănunte.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *