Emilia Mateescu (USR) a depus astăzi jurământul în noua sa calitate de prefect al județului Argeș.

„Dragi argeșeni, sunt onorată să fiu prefectul județului Argeș și, totodată, recunoscătoare pentru încrederea pusă în mine. Este încrederea Guvernului României, dar și a celor care au votat politicieni care să le reprezinte cu adevărat interesele.

Trecem printr-o perioadă grea și avem nevoie mai mult ca oricând să ne vindecăm. Risipa de resurse în cadrul serviciilor publice și administrarea defectuoasă a acestora trebuie să înceteze. În mandatul meu, cinstea și acțiunea în folosul cetățeanului vor fi primordiale.

Județul nostru are o istorie bogată de nereguli în administrația locală. Le știți foarte bine. Le știe toată țara! Vă asigur că voi veghea cu intransigență la respectarea și aplicarea legii.

Sunt hotărâtă să-mi pun toată experiența și priceperea în slujba argeșenilor. Să arăt că se poate!

Vă mulțumesc încă o dată pentru încredere și sprijin! Abia aștept să mă apuc de treabă!”, este primul mesaj public transmis argeșenilor de Emilia Mateescu după învestirea ei în funcția de prefect.

Tot astăzi, și-au preluat mandatele și cei doi noi subprefecți ai județului Argeș, Emanuel Soare și Lucian Ionescu, ambii de la PNL.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *