Când va fi făcută regionalizarea administrativă a României, primarul Elena Lasconi va cere ca municipiul Câmpulung să se desprindă de județul Argeș.

Revoltată de maniera în care mai ales PSD, dar și PNL administrează de zeci de ani Argeșul și în special de felul în care au tratat nordul județului, primarul Câmpulungului spune că va solicita ca municipiul al cărui primar este, alături de alte localități din zona Muscel, să facă parte dintr-o viitoare regiune administrativă alături de județul Brașov. „Oriunde în afară de Argeș!”.

Elena Lasconi are cuvinte dure la adresa președintelui Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzână (PSD), pentru că municipiul Câmpulung nu a primit bani în acest an de la CJ, dar și la adresa prefectului Radu Perianu (PNL), pentru că îi blochează proiecte în instanță (vezi cazul modernizării bulevardului Pardon).

„S-au trezit că sunt șefi pe plantație și noi trebuie să mergem să pupăm inelul. Nu voi face niciodată asta și mă gândesc foarte serios ca la regionalizare să trecem de partea Brașovului. Pentru că ei nu au făcut nimic pentru Câmpulung. Dimpotrivă!”.

Declarația a fost făcută în conferința de presă de astăzi a USR Argeș, desfășurată în Pitești, conferință la care a participat și Elena Lasconi. Mai jos, declarația primarului Câmpulungului:

Elena Lasconi mai afirmă că va face „tot ce este omenește posibil” pentru a duce la îndeplinire această idee și că, în caz că va fi nevoie, va strânge semnături de la câmpulungeni pentru desprinderea de Argeș și intrarea într-o viitoare regiune administrativă cu Brașovul.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *