Update, ora 14:25

Cazul se complică. A fost întocmit dosar penal pentru purtare abuzivă și ucidere din culpă, după ce s-a constatat că un agent de poliție l-a trântit la pământ pe bărbatul care a murit. Polițistul lucrează la Secția 4 de Poliție Pitești. Dosarul a fost deschis in rem, cu privire la fapte. Procurorii urmează să îi audieze pe toți polițiștii care au acționat la fața locului și așteaptă rezultatele autopsiei pentru stabilirea cauzei decesului.

„Urmare a evenimentului din 16 aprilie a.c., în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă și ucidere din culpă. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș”, informează Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

Știrea inițială, ora 12:05

Un bărbat a intrat în stop cardio-respirator în timp ce polițiștii l-au imobilizat pe terasa unui local din zona Autogării Sud din Pitești. S-a întâmplat astăzi, în jurul orei 11:20.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, bărbatul ar fi refuzat să părăsească terasa localului (socotită de polițiști ca fiind zonă de pericol date fiind circumstanțele) deși în incintă fusese semnalat un incendiu la o aparatură electrică.

„Cu ocazia intervenției la un incendiu la un local (aparatură electrică), un bărbat care consuma băuturi alcoolice la o masă a refuzat să iasă din incintă. Bărbatul a fost somat, iar ca urmare a faptului că nu s-a supus indicațiilor și s-a manifestat recalcitrant s-a procedat la evacuarea sa. Bărbatul a intrat în stop cardio-respirator”, conform sursei citate.

Un echipaj de ambulanță i-a făcut manevre de resuscitare, dar fără rezultat. A fost declarat decesul. Bărbatul avea 63 de ani și era din Pitești. (Sursă video: Facebook Dan Barbu)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *