USR acuză că în Bascov, comună cu primar de la Partidul Social Democrat, PMP a trecut de partea PSD-ului. Acuzația este adusă după ce Augustin Ciurezu, consilier local PMP, a fost propus și votat de PSD în conducerea echipei locale de fotbal. Președintele USR Bascov, Daniel Tudor (foto), afirmă tranșant că PMP a făcut alianță locală cu PSD.

„În ședința din 1 februarie a Consiliului Local, ședința în care s-a votat bugetul comunei, Augustin Ciurezu, de la PMP, a propus prin amendamente creșterea sumei oferite echipei de fotbal Unirea Bascov. PSD și PNL au susținut propunerile consilierului de la PMP. Ciudată alianță realizată pentru susținerea acestui proiect, nu?!

Însă, în stilul anilor 90, acum câteva zile, același Augustin Ciurezu a fost propus și votat de PSD să fie reprezentantul Consiliului Local în conducerea echipei de fotbal!

Auzisem că politica îi schimbă pe unii, dar să fi în alianță cu USR și PNL până în ianuarie, iar apoi să treci atât de ușor în barca opusă mi se pare prea mult! Acum este clar că în Consiliul Local Bascov PMP a făcut alianță cu PSD”, declară pentru Pitești 24 Daniel Tudor, președintele USR Bascov.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.