Ionuț Moșteanu, deputat USR de Argeș și liderul grupului USR din Camera Deputaților, îi solicită premierului PSD Marcel Ciolacu să le comunice și colegilor lui din teritoriu planul său de „reducere” a numărului de posturi la stat. Nu de alta, dar Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean Argeș, tocmai a impus creșterea numărului de posturi din CJ cu 27,5%. Consilierii USR au votat „împotrivă”.

„Într-o ședință extraordinară a Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă și pesediștii săi au votat mărirea organigramei instituției cu 55 de posturi. Domnule Ciolacu, poate le dați un telefon și colegilor pe care îi aveți în funcții în teritoriu, că pare că nu citesc știrile și nu sunt la curent cu planul dumneavoastră de „reducere” a posturilor din aparatul de stat. Sau una ziceți la televizor și alta faceți în teritoriu? De la FAPTE la VORBE, cum vă place dumneavoastră”, declară Ionuț Moșteanu.

La rândul său, Cosmin Ghiță, consilier județean USR, critică decizia luată azi de CJ: ,,Atât în comisia de buget-finanțe, cât și în plenul ședinței extraordinare susținută online, eu și colegii mei am votat ÎMPOTRIVA acestei creșteri, considerând că nu este oportun ca în aceste vremuri dificile din punct de vedere economic să încărcăm organigrama cu încă 55 de posturi vacante, ajungând în total la 255.

În momentul de față, dacă era într-adevăr nevoie de o suplimentare a posturilor vacante în diferite compartimente ale aparatului de specialitate, așa cum a motivat conducerea Consiliului Județean, se puteau folosi de cele 17 posturi vacante existente în prezent”.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *