Orașul Mioveni se numără printre cele 9 localități din județul Argeș care sunt în scenariul roșu din punct de vedere epidemiologic (aici subiectul pe larg).

Pentru că situația persistă de câteva zile, primarul Ion Georgescu avertizează într-un mesaj către locuitorii Mioveniului: „Atenție! Având în vedere că la nivelul orașului rata de infectare cu SARS-CoV-2 a înregistrat trei zile consecutiv indici care au depășit pragul de 3,0 la mia de locuitori, vă anunț că autoritățile județene vor aplica noi restricții în Mioveni!

Vă rugăm să conștientizați situația delicată în care ne aflăm și să luați toate măsurile de protecție pentru a vă proteja, dar și pentru a respecta normele de siguranță sanitară!”, transmite primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu.

Precizăm că, din 20 martie, ca urmare a unei hotărâri a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU), în 5 localități din Argeș care se află de câteva zile în scenariul roșu ca și Mioveniul (comunele Bradu, Corbi, Dâmbovicioara, Dârmănești și Suseni) sunt în vigoare restricții suplimentare (aici amănunte).

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *