Update, 10 mai 2024, ora 16:00

Cabinetul veterinar la care lucra bărbatul neagă că acesta și-ar fi pus capăt zilelor și publică certificatul medical constator al decesului eliberat de Serviciul de Medicină Legală Argeș, potrivit căruia cauza morții a fost un edem pulmonar acut.

Știrea inițială, 9 mai 2024, ora 09:35

Aseară, în jurul orei 20:30, un asistent veterinar în vârstă de 30 de ani a fost găsit mort în autoturismul lui, în apropierea locului său de muncă (o clinică privată), în zona Frații Golești din municipiul Pitești. Potrivit primelor informații, decesul ar fi survenit în urma unei supradoze de medicamente (diazepam și ketamină).

La fața locului au fost trimise două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Argeș, care au încercat să-l resusciteze. Manevrele de resuscitare nu au dat rezultat, fiind declarat decesul.

Poliția Argeș informează: „În seara zilei de 8 mai 2024, polițiștii argeșeni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 de către un echipaj medical că, în urma intervenției la un caz pe raza municipiului Pitești, a fost constatat decesul unui bărbat de 30 de ani.

Pentru primele măsuri, la fața locului a intervenit un echipaj al Secției 4 Poliție Pitești, constatând că cele sesizate se confirmă.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, care au stabilit că bărbatul a fost găsit într-un autoturism parcat în apropierea locului de muncă al acestuia.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit un dosar penal conform articolului 192 din Codul Penal, în care cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Pentru stabilirea cauzelor decesului urmează să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei”.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Un comentariu

  1. Catinca2005@yahoo.com

    11-05-2024, 17:21 la 17:21

    Cum sa recunoasca ca s a sinucis? Dr Eva prietenul lui ar
    Fi pasibila de inchisoare. Doctora si asistentul sunt fosti colegi de facultate, impreuna de 14 ani. Mare rusine de Eva si mama ei care lucreaza cu ei. Au bagat un tanar in pamant. Din 2017 impreuna Eva si Bogdan au subcontractat un cabinet al dr Stefanescu si lucrau impreuna si cu mama Evei. Rusine ca se spun lucruri urate despre decedat, si Eva nu a fost consumatoare? Colegii de facultate stim . Acest tanar a fost determinat sa recurga la gest. Edemul a fost provocat de substantele injectate . Pacat de parintii lui. Dupa 14 ani de iubire Eva l a trimis la Onesti la familie, in cosciug.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *