Update, 23 decembrie 2020, ora 15:40

Proiectul a fost retras de primar de pe ordinea de zi a ședinței în plen a Consiliului Local Pitești, la cererea majorității PNL – USR PLUS. Ședința este în desfășurare la această oră la sediul Filarmonicii.

Știrea inițială, 21 decembrie 2020, ora 13:10 

Personalul din Poliția Locală Pitești, zile în plus de concediu pentru muncă „în condiții vătămătoare”. Personalul din cadrul Poliției Locale Pitești ar urma să beneficieze în anul 2021 de un concediu de odihnă suplimentar de 7 zile lucrătoare, „pentru desfășurarea activității în condiții vătămătoare”, se arată într-un proiect de hotărâre inițiat de primarul PSD Cristian Gentea, la propunerea Poliției Locale Pitești.

„Concediul de odihnă suplimentar se acordă proporțional cu timpul în care personalul își desfășoară activitatea în posturile în care există condiții vătămătoare”, potrivit proiectului.

Conform aceluiași proiect, directorul instituției, respectiv Valerică Nicolae, este cel care va aproba lista personalului din Poliția Locală Pitești care ar urma să benefieze de cele 7 zile lucrătoare în plus de concediu de odihnă.

Rămâne de văzut dacă proiectul va fi adoptat de Consiliul Local. Documentul va fi supus dezbaterii și votului în ședința din această săptămână (23 decembrie 2020) a Consiliului Local al municipiului Pitești.

În aceeași ședință vor fi supuse votului proiecte similare (concediu de odihnă suplimentar de 7 zile lucrătoare, „pentru desfășurarea activității în condiții vătămătoare”) pentru angajați de la Direcția de Asistență Socială a Municipiului, aparatul de specialitate al primarului, Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești (SPEP), Direcția pentru Evidența Persoanelor, Filarmonica Pitești, FC Argeș, ADP și Centrul Cultural Pitești.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *