Update, ora 20:25

Doctorița a fost pusă sub control judiciar, control judiciar cu interdicția de a mai profesa ca medic.

Știrea inițială, ora 11:

„Pe 10 decembrie 2020, poliţiştii Biroului Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate, tâlhărie, lovire sau alte violențe și exercitarea fără drept a unei profesii sau activități şi au reținut o femeie de 65 de ani din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că pe 22 iulie 2020, în calitate de medic, după exercitarea unui act medical, aceasta nu s-ar fi înțeles cu pacienta în privința onorariului, împrejurare în care ar fi încuiat-o, alături de persoana care o însoțea, în sala de aşteptare a cabinetului medical, timp de aproximativ 30 de minute, ulterior agresându-le fizic.

Persoanele vătămate au reușit să părăsească cabinetul ca urmare a intervenției unui martor, însă medicul ar fi refuzat să-i restituie pacientei rucsacul, în interiorul căruia avea mai multe bunuri.

Totodată, din cercetări au rezultat indicii cu privire la faptul că femeia a exercitat profesia de medic fără drept, neavând avizat certificatul de membru al Colegiului Medicilor din România.

Pentru administrarea probatoriului, pe 10 decembrie 2020, poliţiştii Biroului Investigații Criminale Pitești, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, au efectuat o percheziție la sediul clinicii, în urma căreia au fost ridicate mai multe înscrisuri cu valoare probatorie.

După administrarea probatoriului, aceasta a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

Este vorba de medicul ginecolog Natașa N. (Foto: Arhivă – descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *