Unui șofer i s-a făcut subit rău în timp ce conducea astăzi o mașină pe DN 73, pe raza comunei argeșene Schitu Golești. Echipajul SMURD chemat la fața locului prin 112 l-a găsit în stop cardio-respirator. I-a făcut manevre de resuscitare, însă fără rezultat. A fost declarat decesul.

Biroul de presă al Poliției Argeș face precizări: “În ziua de 27 octombrie 2021, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că unui bărbat de 53 de ani din Brașov i s-ar fi făcut rău în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești.

La fața locului s-au deplasat polițiștii de la Secția de Poliție Rurală Schitu Golești și un echipaj medical, care l-au găsit pe bărbat inconștient.

Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de echipajul medical, bărbatul a fost declarat decedat.

Cauzele decesului vor fi stabilite în urma efectuării autopsiei, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor fiind întocmit dosar penal conform articolului 192 din Codul Penal (n.r. – ucidere din culpă)”.

Precizăm că șoferul a apucat să oprească mașina înainte să intre în stop cardio-respirator. La 112 a sunat un localnic, martor al evenimentului. (Foto: descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *