Dr. Iulia Simona Sandalovschi a promovat examenul pentru funcția de medic-șef al Laboratorului de Analize Medicale al Spitalului de Pneumoftiziologie Leordeni.

Fără a avea contracandidat, Iulia Simona Sandalovschi a fost declarată admisă în urma examenului organizat de spital în această lună pentru funcția respectivă.

Rezultatul examenului urmează să fie validat de Consiliul Județean (CJ) Argeș, instituția căreia i se subordonează administrativ spitalul din Leordeni. Validarea va fi făcută în următoarea ședință a Consiliului Județean – o ședință ordinară – programată pentru marți, 28 noiembrie 2023.

După validarea rezultatului de către CJ, managerul Spitalului Județean va emite o decizie de numire a dr. Iulia Simona Sandalovschi în funcția de medic-șef al Laboratorului de Analize Medicale din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Leordeni. (Foto: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *