Investitorul care va construi viitorul nou centru comercial Shopping Park Pitești în zona de nord a municipiului (aici amănunte) a încheiat astăzi un protocol de colaborare cu Primăria.

„S-a semnat astăzi, 11 iulie 2023, Protocolul de colaborare prin care Municipiul Pitești va beneficia pe cheltuiala investitorului care construiește Galeria „Leroy Merlin” și magazinul Bricolaj de modernizarea zonei pe unde se face accesul în shopping mall – bulevardul Nicolae Bălcescu 180A-180B (fosta clădire Argeșana).

Astfel, Square 7 Properties și S7 Pitești Property s-au angajat să amenajeze pe terenul public proprietate a municipiului atât accesul rutier cu sens giratoriu, indicatoare, marcaje rutiere, cât și spații carosabile, pietonale, trotuare și spații verzi aferente accesului, dar și întregii zone din fața centrului comercial.

Pe cheltuiala investitorului se vor devia și rețelele de utilități afectate de lucrări, cu respectarea prevederilor legale.

Totodată, Piteștiul va beneficia de modernizarea vechiului loc de joacă, în suprafață de 230 de mp, de pe bulevardul Nicolae Bălcescu dintre blocurile S2 și S5”, informează primarul Piteștiului, Cristian Gentea.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *