Filarmonica Pitești organizează joi, 17 august, de la ora 19:00, în Parcul Lunca Argeșului, primul concert simfonic al lunii.

În program: G.P. Reverberi – Preludio All’Amore, Seduzione, Casanova, Antichi Ricordi, Serenissima, Burano, L’orientale, Luci e Colori di Venezia, Columbina, Fiaba Antica, Ponte del Sospiri, Chimere și Odissea Veneziana, M. Steiner – A Summer Place, P. Mauriat – Love is Blue, S. Cipriani – Anonimo Veneziano și K. Jenkins – Palladio.

Dirijor va fi Mădălin Sandu, care semnează și aranjamentele muzicale.

Absolvent al Facultăţii de Interpretare Instrumentală a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, la clasa profesorului Ladislau Csendes, Mădălin Sandu este, de la înfiinţare, din 2007, concertmaestru al Filarmonicii Piteşti. A colaborat cu filarmonicile din Bucureşti, Giurgiu, Sibiu, Ploieşti, Constanţa și Râmnicu-Vâlcea, iar ca solist concertist a susţinut recitaluri şi concerte pe toate scenele muzicale ale ţării. A concertat şi în Italia, Germania, Elveţia, Franţa, Austria, Spania, Ungaria, Republica Moldova și Coreea de Sud.

Mădălin Sandu este nu doar un violonist de talent, ci şi aranjor, orchestrator şi dirijor, iniţiator al multor proiecte sonore spectaculoase. De doi ani îndeplinește și rolul de director artistic al Filarmonicii Pitești.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube. 

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Cultură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *