Asociațiile de proprietari din Pitești se pot înscrie în programul pentru reabilitarea termică a blocurilor pe bani europeni, mai exact cu finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Termoizolarea blocurilor va fi făcută fără ca asociațiile de proprietari și cetățenii să plătească vreun leu.

Cum numărul de blocuri din întreaga țară care vor intra în acest program de reabilitare energetică este limitat la 1.300, asociațiile din Pitești interesate trebuie să se grăbească să depună la Primărie documentația necesară. Principiul este „primul venit, primul servit”.

Pe 1 august a fost deschisă a doua rundă a programului. Prima (deschisă pe 1 martie), și din cauza slabei mediatizări din partea Primăriei (mulți nu au știut de existența programului sau, dacă au știut, nu au avut habar cum să procedeze), nu s-a bucurat de succes în Pitești. De această dată, municipalitatea a făcut publice informațiile necesare și formularele de care au nevoie asociațiile de proprietari pentru a depune cereri la Primărie.

AICI, TOATE INFORMAȚIILE NECESARE

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.