Update, ora 20:55

Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Știrea inițială, ora 13:20

În seara zilei de 7 februarie polițiștii argeșeni au fost sesizați, prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către o femeie de 78 de ani din comuna Negrași cu privire la faptul că, în cursul aceleiași seri, un individ necunoscut a intrat prin efracție în casa sa și a agresat-o fizic atât pe ea, cât și pe soțul ei, de 72 de ani.

Au intervenit pentru primele măsuri polițiștii din Rociu, care i-au găsit pe cei doi soți cu lovituri la cap. Fuseseră loviți cu un par. Fiind în stare de șoc, niciunul dintre cei doi nu a putut oferi detalii care să îi ajute pe polițiști să contureze ulterior un portret-robot al agresorului. Ambii au fost transportați la spital. La fața locului a ajuns și echipa operativă de la Poliția Orașului Costești.

În urma evaluării medicale a leziunilor suferite de victime și a cercetărilor cu privire la modalitatea de săvârșire a faptei, în cauză a fost înregistrat dosar penal pentru tentativă la omor calificat și tâlhărie calificată. Individul a dat buzna în casa bătrânilor ca să fure. A sustras 250 de lei.

Dosarul este coordonat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș și instrumentat împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș.

Procurorul de caz și polițiștii de investigații criminale au desfășurat în zilele ulterioare faptelor activități de cercetare penală și au identificat și prins un suspect: are 33 de ani și este consătean cu victimele sale, din Negrași.

După administrarea probatoriului, sâmbătă, 10 februarie, individul, bănuit de săvârșirea faptelor, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Urmează ca astăzi împotriva lui să fie luată o măsură preventivă.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *