Teatrul “Alexandru Davila” din Pitești are de astăzi o nouă conducere. Mihaela Nină va ocupa funcția de manager interimar până la încredințarea postului prin concurs, iar Dan-Marius Zarafescu va fi director general adjunct.

Absolventă a ASE, Mihaela Nină este contabil-șef al Teatrului „Davila” din noiembrie 2021. A fost contabil-șef al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Argeș și al Centrului Cultural Județean Argeș.

Dan-Marius Zarafescu este absolvent al Academiei de Teatru şi Film din Bucureşti, specializarea Teatrologie, și doctor în teoria şi estetica teatrului. A deținut diferite funcții în Ministerul Culturii și Teatrul „I.L. Caragiale” și a fost director adjunct al Teatrului „C.I. Nottara” din Capitală. Este membru al Uniunii Teatrale din România (UNITER), al Asociaţiei Internaţionale a Criticilor de Teatru – Teatrologie şi al Asociaţiei Române de Marketing (AROMAR).

Cu acordul părților, reamintim, astăzi a încetat contractul lui Felix Goldbach de manager al Teatrului “Alexandru Davila” (aici amănunte).

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Cultură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.