Vechea Sală a Sporturilor „Trivale” din Pitești (foto) va găzdui sâmbătă, 13 aprilie 2024, o nouă ediție a Concursului Național de Gimnastică Acrobatică și Gym for All – „Cupa Pitești”. Evenimentul va avea loc între orele 10:00 și 16:00, iar intrarea pentru public va fi liberă.

Concursul, coordonat de antrenoarea Nicoleta Andrei, arbitru internațional de gimnastică și membru în comitetul tehnic al Federației Române de Gimnastică, va cuprinde probe de gimnastică acrobatică și gym for all, discipline nou înființate în România, sub patronajul Federației Internaționale de Gimnastică.

În competiție s-au înscris peste 200 de sportivi de la cluburi din țară afiliate la Federația Română de Gimnastică. Juriul va fi format din arbitri federali, foști campioni de gimnastică, printre care se numără Dora Vulcan, Andreea Petcu, Valentin Badea și Radu Cojocaru.

Competiția face parte din calendarul competițional al Federației Române de Gimnastică pentru anul 2024.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *