Schimbat azi de Guvern din funcția de subprefect de Argeș, Dragoș Predescu (PNL) a transmis, cu puțin timp în urmă, un mesaj public: „La începutul mandatului meu am cerut răgaz ca să arăt că tinerețea poate fi un atu. M-am implicat în tot ceea ce a presupus activitate de vaccinare, de testare, de organizare și pentru luarea de măsuri care să ne ajute să depășim pandemia.

În perioada cât am ocupat funcția de subprefect s-a desfășurat în Argeș prima activitate drive-thru de vaccinare. Și m-am bucurat să văd că argeșenii au venit în număr mare.

„Caravana vaccinării” a fost un eveniment care a necesitat multe forțe și implicare. Mă bucur de faptul că în județul Argeș a fost mare numărul de persoane care au decis să se imunizeze și care au considerat folositoare informațiile primite de la specialiștii care au participat la activitate.

Presiunea s-a mutat în acest val pe Serviciul de Ambulanță Argeș. A trebuit să găsim soluții prin care să ajutăm la reducerea numărului de persoane care așteaptau să fie testate de cadrele Ambulanței. Și am găsit-o prin informare, dar și prin organizarea de locuri de testare la spitale, la medici de familie și alte unități care au intrat în program.

Le mulțumesc tinerilor care au fost voluntari la Direcția de Sănătate Publică Argeș, atât la call-center, cât și la introducerea datelor persoanelor pozitive în platforma Coronaforms. Și vreau să le transmit că sunt mândru de ei!

Sunt multe părți din activitatea unui subprefect ce nu sunt vizibile din exterior. Au fost multe provocări și lucruri care au necesitat decizii urgente. Nu am fost subprefect într-o perioadă ușoară și fiecare provocare nouă mi-a consolidat ideea că munca în echipă aduce rezultate.

Îi mulțumesc domnului prefect Radu Perianu pentru susținere. Și le mulțumesc colegilor din Instituția Prefectului județul Argeș. Vreau să le transmit aprecierea, respectul meu pentru activitatea dânșilor”.

Guvernul l-a eliberat astăzi din funcția de subprefect de Argeș pe Dragoș Predescu (PNL), numindu-l în locul său pe Ciprian Neculăescu, de la PSD (aici amănunte). Predescu a fost numit subprefect la sfârșitul lunii octombrie a anului trecut, rezistând în funcție mai puțin de patru luni.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.