Ieri a fost o zi plină de competiții încheiate cu rezultate foarte bune pentru CS Dacia Mioveni 2012. Ziua a început în forță cu Campionatul Național de Oină Junioare U16 și U18, desfășurat în sistem tur-retur pe terenul sintetic al Liceului Tehnologic Mioveni. Au participat:

Junioare I

CS Dacia Mioveni 2012;

CSM Progresul Băilești;

ACS Someșul Cășeiu;

Junioare II

CSM Râmnicu Sărat;

CS Hoina Craiova;

ACS Someșul Cășeiu;

CS Dacia Mioveni 2012.

La competiția sportului nostru național, echipa Daciei Mioveni, antrenată de prof. Filofteia Dumitru, a obținut titlul la ambele categorii.

Clasament final Campionatul Național Junioare 2

Locul 1 – CS Dacia Mioveni 2012 – 9 puncte;

Locul 2 – ACS Someșul Cășeiu – 7 puncte;

Locul 3 – CSM Râmnicu Sărat – 5 puncte;

Locul 4 – Hoina Craiova – 3 puncte.

Clasament final Campionatul Național Junioare I

Locul 1 – CS Dacia Mioveni 2012 – 16 puncte;

Locul 2 – CSM Râmnicu Sărat – 12 puncte (cu același număr de puncte ca a treia clasată, dar cu rezultate directe mai bune);

Locul 3 – CSM Progresul Băilești – 12 puncte;

Locul 4 – Someșul Cășeiu – 8 puncte.

Pe de altă parte, echipa de minivolei a clubului, antrenată de Gabriela Ayza și Alexandra Cernea, a jucat în Craiova la Turneul Semifinal 1 și a obținut calificarea la Turneul Final, care se va derula în perioada 3-4 iulie. Dacia Mioveni s-a clasat pe locul 2. A câștigat cu LPS Brăila, scor 3-1, și a pierdut cu CSV Craiova (0-3). La Turneul Final s-au calificat primele două echipe din cele 4 serii semifinale.

La înot, în Complexul Sportiv Naţional “Lia Manoliu” din Capitală, înotătorul Adrian Nae, antrenat de prof. Viorel Ciobanu, a participat la Campionatele Naţionale de Juniori, Tineret și Seniori. Nae a obținut argintul la Juniori, la doar o sutime sub primul clasat, la proba de 50 de metri liber și bronzul la Tineret la 50 de metri bras.

Distribuie
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *