Spitale din județul Argeș anunță noi concursuri de angajare.

Astfel, Spitalul de Pneumoftiziologie Câmpulung angajează pe perioadă nedeterminată asistent medical generalist PL debutant la Compartimentul de Explorări funcționale. Dosarele pentru înscrierea în concurs pot fi depuse până pe 22 martie 2024 inclusiv – AICI DETALII.

Trei posturi de infirmieră sunt scoase la concurs de Spitalul de Boli Cronice și Geriatrie „Constantin Bălăceanu Stolnici” din Ștefănești. Printre condiții, spitalul solicită minimum șase luni vechime în activitate – amănunte AICI ȘI AICI.

Spitalul de Recuperare Brădet are vacante două posturi de băieș la Laboratorul de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie. Angajările se fac pe perioadă nedeterminată (durata timpului de lucru: 7 ore pe zi, 35 de ore pe săptămână) – AICI DETALII.

Spitalul Orășenesc „Regele Carol I” din Costești angajează, prin concurs, medic specialist de medicină generală/medicină de familie cu atestat in urgențe prespitalicești – AMĂNUNTE AICI.

Spitalul Municipal Câmpulung organizează concurs pentru ocuparea unui post de operator de date. „Vechime minimă: 6 ani și 6 luni în activitate”, aceasta este una dintre condițiile cerute – AICI DETALII.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *