Două spitale din județul Argeș fac angajări în următoarea perioadă. Vor fi organizate concursuri pentru ocuparea mai multor posturi vacante.

Spitalul de Recuperare Brădet organizează concurs pentru ocuparea unui număr de patru posturi vacante: trei posturi de asistent medical debutant specialitatea balneofizioterapie și un post de kinetoterapeut debutant.

Termenul limită pentru depunerea, la registratura spitalului, a dosarelor de înscriere la concurs este 9 februarie 2024. AICI TOATE DETALIILE

La rândul său, Spitalul Orășenesc „Regele Carol I” din Costești a scos la concurs două posturi: unul de asistent medical generalist principal și un altul de asistent medical laborator debutant, ambele la laboratorul de analize medicale al spitalului.

În ambele cazuri, contractul de muncă va fi încheiat pe durată nedeterminată, cu timp de lucru de 7 ore pe zi, echivalent a 35 de ore pe săptămână. Amănunte, AICI și AICI.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *