Update, 7 mai 2021, ora 15:10 

Tânărul șofer a fost reținut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore și, ulterior, prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Update, 6 mai 2021, ora 22:20

La volanul mașinii – un autoturism Volkswagen – se afla un tânăr în vârstă de 21 de ani. Concluziile preliminare ale polițiștilor rutieri arată că bărbatul de 53 de ani (victima – un fost polițist) ar fi fost accidentat în timp ce traversa regulamentar strada, pe marcajul pietonal.

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că un tânăr de 21 de ani din Pitești care conducea un autoturism dinspre Bradu către Centru (n.r. – centrul Piteștiului) nu ar fi acordat prioritate de trecere unui bărbat de 53 de ani din Pitești, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

În urma accidentului, în ciuda eforturilor echipajelor medicale sosite la locului evenimentului, bărbatul a fost declarat decedat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, transmite Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Știrea inițială, 6 mai 2021, ora 22:05

Un grav accident de circulație s-a produs în această seară pe Calea Craiovei din Pitești, nu departe de sensul giratoriu din zona hipermarketului Kaufland. Un autoturism a lovit un pieton, care ulterior a decedat. Potrivit primelor informații, victima – un bărbat – avea în jur de 53 de ani. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *