Update, 7 mai 2021, ora 15:10 

Tânărul șofer a fost reținut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore și, ulterior, prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Update, 6 mai 2021, ora 22:20

La volanul mașinii – un autoturism Volkswagen – se afla un tânăr în vârstă de 21 de ani. Concluziile preliminare ale polițiștilor rutieri arată că bărbatul de 53 de ani (victima – un fost polițist) ar fi fost accidentat în timp ce traversa regulamentar strada, pe marcajul pietonal.

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că un tânăr de 21 de ani din Pitești care conducea un autoturism dinspre Bradu către Centru (n.r. – centrul Piteștiului) nu ar fi acordat prioritate de trecere unui bărbat de 53 de ani din Pitești, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

În urma accidentului, în ciuda eforturilor echipajelor medicale sosite la locului evenimentului, bărbatul a fost declarat decedat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, transmite Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Știrea inițială, 6 mai 2021, ora 22:05

Un grav accident de circulație s-a produs în această seară pe Calea Craiovei din Pitești, nu departe de sensul giratoriu din zona hipermarketului Kaufland. Un autoturism a lovit un pieton, care ulterior a decedat. Potrivit primelor informații, victima – un bărbat – avea în jur de 53 de ani. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

Distribuie
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *