Update, ora 09:30

Poliția Argeș informează: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș a rezultat că, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, o femeie de 53 de ani din comuna Pietroșani care conducea un autoturism pe DJ 731 pe raza comunei Coșești, circulând din direcția Domnești spre Piscani, a lovit o cabalină aflată pe partea carosabilă, după care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, lovind gardul unui imobil.

În urma coliziunii, femeia care conducea autoturismul a suferit leziuni, fiind preluată de un echipaj medical și transportată la spital. Din păcate, cabalina a decedat.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform articolului 196 din Codul Penal (n.r. – vătămare corporală din culpă), iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier și luarea măsurilor legale care se impun”.

Știrea inițială, ora 09:00

O șoferiță în vârstă de 53 de ani a rămas blocată în autoturism după ce a lovit un cal pe drumul județean 731, în Coșești.

În urma impactului, mașina a ieșit de pe șosea și a rămas suspendată pe un gard, la o înălțime de aproximativ doi metri.

Pompierii sosiți la fața locului au descarcerat-o pe femeie, care ulterior a fost transportată la spital cu suspiciune de fractură cervicală și lombară și un traumatism la nivelul feței. Șoferița era singură în autoturism.

Calul, care galopa liber pe drum, a murit. Vom reveni cu amănunte.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *